FAQ

CellFlow Mini 100

IonFlow 2.0 500C

IonFlow 2.0 Evolution

IonFlow 2.0 Signature

Purificatorul de aer LightAir IonFlow generează din cele trei ace coroană miliarde de electroni pe secundă care se transformă în ioni negativi atunci când intră în contact cu moleculele de oxigen din aer. Producția de electroni are ca rezultat o concentrație de peste 250.000 de ioni negativi pe cm3 măsurată de la un metru distanță, ceea ce este, din câte știm, mai mult decât orice alt purificator de aer ionizant a atins până acum, fără efecte secundare grave, cum ar fi generarea de niveluri nesănătoase de ozon.

Tehnologia LightAir IonFlow utilizează tehnica de ionizare cu doi poli. Utilizând 110V sau 220V și o rezistență foarte mică a curentului de 50 mA și un efect de numai 5W, tehnologia este capabilă, printr-o cascadă de diode și condensatori, să accelereze o tensiune extrem de mare de peste 200.000 eV. Acest lucru permite producția extrem de mare de câteva miliarde de electroni pe secundă, ceea ce înseamnă câteva miliarde de ioni negativi pe secundă. În consecință, reducerea particulelor este masivă deoarece numărul de ioni produși la un anumit moment corespunde numărului de particule încărcate și colectate într-un anumit timp.

Producția enormă de ioni face posibilă distribuirea eficientă a sarcinii negative în toate colțurile unei camere, ceea ce înseamnă că aerul din întreaga cameră va fi curățat de particule, nu numai de aerul cel mai apropiat de dispozitiv.

Ionii negativi se atașează particulelor de poluare neutre și încărcate pozitiv din aer, cum ar fi de la praf, alergeni de polen, fum, fum de mașină, parul de animale de companie, bacterii, mucegai, viruși etc. Este deosebit de eficient în îndepărtarea celor mai mici particule din aer, denumit de obicei particule fine și ultra fine. Acestea sunt considerate cele mai periculoase pentru sănătatea noastră. Colectorul, care are o sarcină pozitivă, va atrage particulele și va schimba încet culoarea, pe măsură ce va fi din ce în ce mai acoperit de particule. Colectorul funcționează esențial ca un magnet mare pentru particulele din aer. Când este necesar, colectorul poate fi ușor îndepărtat și spălat curat în apă și lichid de spălat. Clustere mai mari de particule vor cădea pe podea înainte de a fi îndepărtate prin curățarea regulată cu vid.

Generarea de electroni și, astfel, producerea de ioni negativi încarcă continuu particule în aer. Când toate particulele din cameră sunt încărcate, generarea de electroni scade și unitățile încep să genereze doar cât de mulți electroni este necesar pentru a încărca noile particule care intră constant în cameră. Camera va rămâne relativ curată în orice moment atâta timp cât purificatorul de aer este pornit.

Acesta este viitorul purificării aerului livrat astăzi. Pentru sanatatea ta!

Vă recomandăm să plasați purificatorul de aer IonFlow la cel puțin 3 metri (1 metru) distanță de toți pereții și mobilierul și să atârnați modelul 500C la 1,5 picioare (0,5 metri) de tavan. Dacă aceste recomandări nu sunt respectate, pereții și / sau mobilierul din apropiere se pot murdări.

De asemenea, vă recomandăm să plasați purificatorul de aer la cel puțin 3 metri (1 metru) de toate obiectele metalice, din cauza riscului lor potențial de a deveni static și de a acționa ca colectoare. Încărcarea electrică mică pe care o pot atinge obiectele metalice este inofensivă.

Purificatorul de aer LightAir IonFlow se bazează pe tehnica tradițională de ionizare, dar a fost dezvoltat și optimizat în continuare, ceea ce înseamnă că principalul dezavantaj anterior, cum ar fi generarea de ozon, a fost eliminat cu succes.

Ideea de bază pentru a curăța aerul cu ioni negativi și a-i prinde cu un colector este încă aceeași, dar tehnologia utilizată pentru atingerea acestui obiectiv este complet diferită. LightAir a lucrat mulți ani pentru a rezolva problema generării de ozon. Rezultatul este un purificator de aer foarte eficient, care nu conține ozon.

LightAir vă recomandă să utilizați IonFlow în camere de până la 50 m2 sau 540 mp într-un mediu normal de casă.
Cu toate acestea, este important să înțelegem că, în funcție de sursele de poluare, capacitatea purificatoarelor de aer se modifică. De exemplu, dacă fumați, aveți un câine, lucrați acasă, folosiți frecvent imprimante și / sau locuiți într-un mediu aglomerat al orașului, este posibil să aveți nevoie de două unități pentru a acoperi aceeași zonă. Această logică este valabilă pentru toate purificatoarele de aer de pe piață.

Da, produsele IonFlow elimină toate tipurile de particule. Praful, polenul, tutunul etc. cauzează reacții alergice și dăunătoare multor oameni. Prin îndepărtarea acestor particule din aer, produsele sunt capabile să atenueze reacțiile alergice.

Mirosurile izvorăsc parțial din particule minuscule, pe care purificatorul de aer Lightair IonFlow le îndepărtează foarte eficient. Când particulele se transformă în gaz, purificatorul de aer are o capacitate limitată de a le manipula într-o perspectivă mai largă.

Două exemple ilustrează acest lucru foarte bine: fumul creează un miros neplăcut pe care majoritatea dintre noi dorim să îl evităm. Lightair elimină eficient particulele de fum și, prin urmare, mirosul neplăcut. Un alt exemplu este mucegaiul. Lightair manipulează foarte bine sporii mucegaiului și previne, de asemenea, creșterea mucegaiului. În acest fel, Lightair elimină sursa mirosului și, prin urmare, reduce și mirosul în sine.

Lightair este singurul purificator de aer dovedit științific pentru a preveni infectarea virus cu transmitere pe calea aerului, precum și eliminarea infectivitatea virusurilor.

Studiul științific de 7 ani a fost realizat la Institutul Karolinska și la Universitatea Linköping din Suedia și publicat în Nature Scientific, una dintre cele mai citate reviste științifice din lume.

Studiul a inclus experimente pe cobai. Animalele au fost expuse la gripa A (tulpina Panama 99). Rezultatele au arătat că niciunul dintre cobai care au fost expuși altor animale infectate nu s-a infectat când dispozitivul ionizator era activ, în timp ce trei din patru animale expuse s-au infectat când ionizatorul era inactiv.

Nu, spre deosebire de filtrele HEPA care își pierd rapid eficiența odată ce se murdăresc (ar putea fi la fel de repede ca câteva săptămâni în medii murdare), produsul IonFlow nu își pierde eficiența în timp. Chiar dacă colectorul se murdărește extrem, își păstrează încă capacitatea de a atrage particule încărcate negativ. Este important să rețineți că nu colectorul neutralizează particulele periculoase, cum ar fi virușii, bacteriile sau alergenii, dar aceste particule sunt deja neutralizate în aer în momentul în care ionii negativi atașați lor. Mai mult, chiar și în absența unui colector, ionii s-ar atașa de particule, determinându-le să cadă în cele din urmă pe podea din cauza greutății lor crescute sau să se lipească de pereți și mobilier, făcând astfel aerul mai curat.

Produsele IonFlow consumă doar 5W / h, ceea ce se traduce în doar 5 USD / an în SUA, mult mai puțin comparativ cu produsele concurenților noștri. Consumul redus de energie face produsele extrem de eficiente din punct de vedere energetic și ecologice.

Nivelul absolut de zgomot al purificatorului de aer IonFlow este de numai 5 dB. Nivelul relativ de zgomot, inclusiv zgomotul de fond conform standardului este de 21 dB. Pragul pentru auz este de obicei stabilit la 10 dB. Purificatoarele de aer ale concurenților noștri emit de obicei un zgomot între 30 și 70 dB, care este potențial dăunător sănătății umane atunci când este expus pentru o perioadă mai lungă de timp.

Da, produsele noastre au fost utilizate în climă extrem de umedă, cum ar fi în Thailanda, în clime mai uscate, cum ar fi în Suedia, fără a reduce eficiența sau calitatea.

Clima caldă și umedă facilitează creșterea acarienilor și a mucegaiului. De asemenea, clădirile cu ventilație slabă nu permit dispersarea umidității. Nevoia de purificatoare de aer este, prin urmare, și mai mare.

La fel ca în cazul altor aparate de sănătate, există o multitudine de afirmații făcute de companii cu privire la eficiența produselor lor. Purificatoarele de aer pot fi cotate la: CADR; acoperire eficientă a zonei; schimbări de aer pe oră; rata de livrare a aerului curat, care determină cât de bine a fost purificat aerul; consumul de energie; și costul filtrelor de înlocuire. Alți doi factori importanți de luat în considerare sunt lungimea pe care se așteaptă să o reziste filtrele (măsurată în luni sau ani) și zgomotul produs (măsurat în decibeli) de diferitele setări pe care rulează purificatorul. După cum sa menționat mai sus, zgomotul este adesea o problemă ignorată cu purificatoarele de aer. Consecințele unui purificator de aer puternic pentru sănătate pot fi grave. Toate aceste cifre și fapte fac foarte dificil pentru consumatorii obișnuiți să evalueze corect un purificator de aer.

Mai mult, este important ca testele pe care multe companii își bazează declarațiile să fie evaluate în mod corespunzător dacă se va face o comparație corectă și corectă între diferite produse. Cu siguranță dacă testele sunt făcute de institute mai puțin cunoscute.

Filtru HEPA
Majoritatea purificatoarelor de aer de astăzi sunt vândute cu filtre HEPA, deoarece tehnologia există de ceva timp și este o soluție relativ simplă de curățare a aerului. Cu toate acestea, există multe dezavantaje ale utilizării filtrelor HEPA pe care IonFlow le poate rezolva. Unele dintre ele sunt următoarele:

Scăderea rapidă a eficienței.
Zgomotos
Înlocuirea scumpă, frecventă și incomodă a filtrului.
Accentul se pune pe curățarea aerului de particule mai mari de 0,3 microni.

Ionizatoare
Multe dintre ionizatoarele de pe piață au date foarte puține sau deloc fiabile cu privire la numărul de ioni pe care îl produc, ceea ce face foarte dificilă evaluarea lor corectă. Mulți ionizatori care pretind că produc cantități mari de ioni produc, de asemenea, ozon la niveluri care sunt peste nivelurile de siguranță.

Alte tehnologii care sunt comercializate sunt plasmaclusterul și diverse combinații de tehnologii diferite, cum ar fi HEPA, împreună cu ionizarea și filtrele de carbon.

Nu ai niciun produs în coș.

X