Marca Light Air

Sănătatea ta este Misiunea noastră

Beneficiul a 25 de ani de cercetare exhaustivă Lightair a fost fondat în 2004 la Stockholm, Suedia, dintr-o fuziune între Vitalair din Suedia și Purocell din Elveția. Această constelație dă naștere la o bază solidă bazată pe mai mult de 25 de ani de experiență în purificarea aerului. Compania exercită controlul asupra a două tehnologii brevetate, Compania controlează două tehnologii brevetate, IonFlow și CellFlow. Acest set revoluționar de instrumente tehnologice generează posibilități nesfârșite în legătură cu soluții de calitate care pot îmbunătăți calitatea aerului interior în medii casnice, birouri și școli, precum și în laboratoare, industria tehnologică, în producția de alimente și în clădiri. numere întregi.

LIFEAIR înseamnă inovație, calitate și design. Cu o cercetare continuă și exhaustivă, lucrăm pentru a dezvolta soluții eficiente, funcționale și bine concepute. Astăzi, LIFEAIR distribuie deja cu succes în Europa, Asia și America de Nord și lucrează în prezent la dezvoltarea de noi produse inovatoare și elegante, în timp ce crește pe fiecare piață.

TEHNOLOGIILE NOASTRE:

Lifeair deține și controlează un set revoluționar de instrumente tehnologice. Compania are controlul asupra a două tehnologii excepționale, IonFlow și CellFlow.

Acest set revoluționar de tehnologii generează posibilități infinite de a crea soluții de calitate care vor îmbunătăți calitatea aerului în medii precum acasă, birouri și școli, precum și laboratoare, industria tehnologică și clădiri întregi. Ambele tehnologii sunt complementare și autonome, ceea ce extinde potențialul de aplicare și posibilele produse.

Tehnologia Lifeair IonFlow: O versiune optimizată a ionizării tradiționale.

Tehnologia Lifeair CellFlow: O versiune mult îmbunătățită a tehnicilor convenționale de filtrare electrostatică.

 

Design exclusivist. Tehnologie exclusivă.

LIFEAIR dezvoltă purificatoare de aer nu numai pentru persoanele care doresc aer curat și pur, ci și pentru iubitorii de design. Înțelegem importanța unui mare stil și credem că un purificator de aer ar trebui să fie un obiect decorativ care să arate bine în casa sau în mediul de lucru. Mulți oameni știu de nevoia lor de un purificator de aer pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții, dar nu vor să aibă un gunoi urât și zgomotos din plastic în mijlocul casei sau biroului lor, decorat cu grijă. Le-am ascultat și am dezvoltat purificatoare de aer al căror design reflectă eficiența lor; este absolut unic.

LIFEAIR IonFlow 50 are o siluetă simplă, transparentă, care se potrivește în orice mediu – un echilibru perfect între amestecare și remarcare. Oferă consumatorilor o alternativă elegantă la purificatoarele de aer cu aspect industrial. Designerul premiat Michael Malmborg a modelat IonFlow 50. Munca sa recunoscută la nivel internațional a fost prezentată în peste 70 de magazine de design, inclusiv o funcție de 4 minute pe CNN. LIFEAIR IonFlow 50 a primit mai multe dintre cele mai prestigioase premii de design din lume, inclusiv:

1- Premiul Rising Star la Premiile Internaționale de Design Elle Deco în 2004.

2- Argint IDEA în categoria produselor destinate consumatorilor la International Design Excellence Awards din iulie 2007.

3- Mențiune de onoare pentru design la Home + Housewares Show martie 2008.

Nu ai niciun produs în coș.

X